AB Netten B.V.

Assortiment

Diensten

Samples

Over

Reparatie nodig? AB Netten staat voor je klaar

Een kapot of defect product is natuurlijk nooit fijn. Zo kan het gebeuren dat er tijdens een hevige regenbui of een paar harde windstoten een beschadiging optreedt in jouw schaduwdoek of ander product van AB Netten. Met onze reparatieservice zorgen we ervoor dat jouw product er weer tegenaan kan!

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

De zoektocht naar het juiste product voor je apparaat begint altijd bij het modelnummer. Het verschilt echter per apparaat waar dat nummer zich bevindt. Heb je het product niet gevonden? Kies dan een categorie uit onze webshop (bijvoorbeeld categorie Tuin & Agro). Vervolgens selecteer je aan de linkerkant van de pagina het juiste product.

Ja. Samen met Klarna bieden wij de mogelijkheid aan om de goederen tot 30 dagen na factuurdatum te betalen. Dit is een veilige en makkelijke betaalmethode. Je hoeft enkel je geboortedatum in te voeren. Houd er rekening mee dat betaling op rekening niet mogelijk is voor bedrijven en organisaties, maar enkel voor particulieren. Bij betaling op rekening is het ook niet mogelijk om een ander afleveradres in te voeren.

Het kan zo zijn dat de bevestigingsmail van de bestelling in uw SPAM/Ongewenste mail mailbox is beland. Kijk hier eens om te checken of u hem wel heeft ontvangen!

Klik hier om contact op te nemen als dit niet het geval is.

Wanneer het product binnen de garantietermijn kapot gaat (en voldoet aan de voorwaarden) dan sturen wij je een nieuw product op. Op dit nieuwe product krijg je geen nieuwe garantie, maar de oude garantie loopt door. Met andere woorden: Als je op 1 februari een dekkleed koopt met 6 maanden garantie en deze op 1 mei kapot gaat, tijdens normaal gebruik. Dan valt het binnen de garantietermijn en -voorwaarden. We sturen dan meteen een nieuw dekkleed op. Op dit dekleed zit dan nog 2 maanden garantie.

Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen controleren we eerst of jouw aanvraag voldoet aan de garantievoorwaarden, zorg er daarom voor dat jouw aanvraag zo duidelijk en compleet mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van het typeplaatje van jouw apparaat en het kapotte product. Wanneer jouw aanvraag aan de voorwaarden voldoet dan laten we je dit per e-mail weten en zullen we je direct een vervangend product toe sturen. In de meeste gevallen vragen we je om het defecte product te retourneren. Dit kan wanneer je bovenstaande procedure volgt.

Alle producten van AB Netten staan voor hoogwaardige kwaliteit. Ondanks dit streven kan het helaas voorkomen dat een product kapot gaat. Dan bieden wij 6 maanden garantie. Dit wil zeggen dat het product dat je ontvangen hebt moet doen wat je ervan mag verwachten. Met andere woorden: het product moet goed werken en compleet zijn. Sommige producten hebben ook fabrieksgarantie, de duur en betekenis hiervan kunt u bij ons opvragen.

Wanneer jouw product binnen de garantietermijn kapot gaat dan heb je recht op garantie. De garantie is echter niet van toepassing wanneer:

  • Het product een maatwerk doek is.
  • Het product tekenen vertoont van slijtage of is versleten.
  • Je niet zelf het product hebt gekocht maar van een derde hebt overgenomen.
  • Wanneer de garantietermijn van 6 maanden of de fabrieksgarantie is verstreken.
  • Wanneer het defect een gevolg is van onjuist, onzorgvuldig of ondeskundig gebruik.
  • Wanneer je het product verkeerd gemonteerd hebt of het tijdens de montage hiervan kapot is gegaan.

Het is natuurlijk erg vervelend dat je product defect is gegaan. Daarom maken we het garantieproces zo eenvoudig mogelijk. Via onderstaande knop meld je jouw product aan voor garantie. Zodra je op onderstaande knop klikt opent het retourformulier, hier kun je alle gegevens invullen.

Vraag naar de mogelijkheden

Ook voor reparatie van alle AB Netten producten staan we graag voor je klaar. Heb je een kapot schaduw- of winddoek? Of beschadigingen in een vogel/kattennet? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, onze klantenservice helpt je graag. Wie weet kunnen we jouw product wel nieuw leven inblazen door dit te repareren!

Sterk in maatwerk

Scherpste prijzen door eigen productie

Deskundig en goed advies

De beste service in onze branche

Sterk in maatwerk

Scherpste prijzen door eigen productie

Deskundig en goed advies

De beste service in onze branche