AB Netten B.V.

Assortiment

Diensten

Samples

Over

About us

AB Netten is een bedrijf gevestigd in het Brabantse Helmond met zeer lange ervaring in verkoop en productie van zonnedoeken. In Nederland hebben we een ijzersterke reputatie opgebouwd in het verkopen en ontwikkelen van schaduwnetten, zonnezeilen, schaduwdoeken zonnedoeken, winddoeken, wavesails en harmonicadoeken op maat. En daarbij alles wat met trendy zonwering te maken heeft. Zoals buitengordijnen, rolgordijnen, lamellendaken en privacydoeken.
In onze productiehal maken we elk alles exact naar wens op maat uit hoogwaardig HDPE kunststof, Docril bootkappen stof, Polyester, Soltis en PVC Gaasdoek. Het voordeel van HDPE, PVC Gaasdoek en Soltis kunststof is dat het niet verkleurd, weerbestendig is en tot wel 95% van de schadelijke UV straling tegenhoudt. U kan hierdoor de hele zomer door genieten van uw eigen schaduwnet, zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit.

Jong & Dynamisch

AB Netten is een jong en dynamisch bedrijf dat vanuit passie handelt. Wij doen er alles aan om voor u de beste oplossing te vinden. Door de toenemende warmte en vraag zijn wij ons verder gaan specialiseren in de verkoop van hoogwaardige netten en doeken. Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren. AB Netten doet er alles aan om een constante hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren. Service, Kwaliteit en een Oplossing zoeken staan bij ons op nummer 1.

We make it

Bij AB Netten vind je het volledigste online te bestellen productgamma op het gebied van netten, zeilen en doeken voor tuin & agro, bouw & industrie en andere gebruikstoepassingen.

Productie

Met meer dan 15 jaar ervaring maken wij in ons atelier onder andere winddoeken en (afdek)zeilen die vele eindbestemmingen kennen. De PVC gecoate waterdichte zeilen en gaaskleden worden onder andere toegepast als afdekzeilen voor boten, zwembaden, containers, aanhangwagens etc. Ook kunt u maatwerk wind- en schaduwdoeken en de PVC gecoate zeilen bij ons bestellen.

Voor jou op maat gemaakt

Met meer dan 250 producten, een aantal dat blijft groeien, mag ons streven helder zijn: Alles voor een oplossing. We bieden producten voor steeds meer toepassingen. Natuurlijk zijn er zó veel varianten verkrijgbaar dat wij ze (nog) niet allemaal online kunnen plaatsen. Daarom bieden wij een extra service. Kun je een handige oplossing, je aparte maat of net dat ene product niet vinden op onze site? Doe dan een aanvraag voor een product.

Wij staan voor je klaar

Bij AB Netten draait alles om jou, de klant. Daarom werken we zo hard mogelijk om je bestellingen snel én netjes te bezorgen, maar ook om elke mogelijke klacht zo netjes en vlug mogelijk op te lossen. Daarom staat onze klantenservice altijd voor jou klaar om al je vragen en problemen op te lossen.

Sterk in maatwerk

Scherpste prijzen door eigen productie

Deskundig en goed advies

De beste service in onze branche

Sterk in maatwerk

Scherpste prijzen door eigen productie

Deskundig en goed advies

De beste service in onze branche