AB Netten B.V.

Assortiment

Diensten

Samples

Over

Om tijdens hete zomerdagen optimaal te genieten van jouw tuin, maak je gebruik van een zonnescherm of zonnedoek. Ons landje staat bekend om de wisselvalligheid rondom het weer, een zomerbuitje kan zomaar langskomen. Kan een zonnescherm tegen regen? Dit ligt aan het soort en materiaal van jouw zonnescherm, maar in principe kunnen de meeste zonnedoeken wel tegen een buitje. Wat het weer ook doet, met een zonnedoek van AB Netten geniet je zo vaak als het kan van lekker buiten zijn!

Waterdicht of waterafstotend

Een zonnedoek is in de meeste gevallen waterafstotend, maar er zijn ook waterdichte opties. Wat is het verschil precies tussen waterafstotend en waterdicht? Dit is met name de mate waarin een zonnedoek water doorlaat. Bij bijvoorbeeld een waterafstotend zonnedoek druipt er veel water van het doek af, maar bij hevigere regenbuiten laat een waterafstotend product wel water door. Bij een waterdicht product moet het volledig tegen water bestendig zijn en geen water doorlaten. Meer weten over de verschillen tussen waterafstotend en waterdicht?

Zorg goed voor jouw zonnescherm

Hoe lang een zonnescherm tegen een beetje regen kan, ligt er ook aan hoe goed je voor het product zorgt. Hoewel een zonnescherm wel wat kan hebben qua regen, is het slim om hem toch op tijd in te schuiven of op te bergen. Zorg dat je het zonnescherm schoon en droog opbergt. Een waterdicht schaduwdoek kan van het voorjaar tot het begin van de winter buiten blijven hangen, daarna moet deze ook droog opgeborgen worden. Je zonnescherm of zonnedoek gaat langer mee als je er goed voor zorgt, je hebt er dus veel langer plezier van!

Meer informatie?

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben over dit onderwerp? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij van AB Netten staan graag voor je klaar.

Staat je vraag er niet tussen?

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Neem contact op

Andere vragen

De zoektocht naar het juiste product voor je apparaat begint altijd bij het modelnummer. Het verschilt echter per apparaat waar dat nummer zich bevindt. Heb je het product niet gevonden? Kies dan een categorie uit onze webshop (bijvoorbeeld categorie Tuin & Agro). Vervolgens selecteer je aan de linkerkant van de pagina het juiste product.

Ja. Samen met Klarna bieden wij de mogelijkheid aan om de goederen tot 30 dagen na factuurdatum te betalen. Dit is een veilige en makkelijke betaalmethode. Je hoeft enkel je geboortedatum in te voeren. Houd er rekening mee dat betaling op rekening niet mogelijk is voor bedrijven en organisaties, maar enkel voor particulieren. Bij betaling op rekening is het ook niet mogelijk om een ander afleveradres in te voeren.

Het kan zo zijn dat de bevestigingsmail van de bestelling in uw SPAM/Ongewenste mail mailbox is beland. Kijk hier eens om te checken of u hem wel heeft ontvangen!

Klik hier om contact op te nemen als dit niet het geval is.

Wanneer het product binnen de garantietermijn kapot gaat (en voldoet aan de voorwaarden) dan sturen wij je een nieuw product op. Op dit nieuwe product krijg je geen nieuwe garantie, maar de oude garantie loopt door. Met andere woorden: Als je op 1 februari een dekkleed koopt met 6 maanden garantie en deze op 1 mei kapot gaat, tijdens normaal gebruik. Dan valt het binnen de garantietermijn en -voorwaarden. We sturen dan meteen een nieuw dekkleed op. Op dit dekleed zit dan nog 2 maanden garantie.